"NA ĐUKANOVIĆA SE NE UDARA": Andrija Mandić o privođenju Mila Božovića - "Akcija nije slučajna, namerno je baš jutros organizovana"

V.K.

13. 04. 2023. u 11:00

SKUPŠTINSKI Odbor za bezbednost i odbranu obavlja kontrolno saslušanje predstavnika Vlade, tužilaštva, policije i Agencije za nacionalnu bezbednost (ANB), povodom dešavanja u sektoru bezbednosti.

НА ЂУКАНОВИЋА СЕ НЕ УДАРА: Андрија Мандић о привођењу Мила Божовића - Акција није случајна, намерно је баш јутрос организована

Foto Profimedia

Kako je rekao Andrija Mandić iz DF-a, SDT je danas pokrenulo akciju u okviru koje je pretresena kuća predsednika Opštine Budva Mila Božovića (DF) i da mu se stavljaju na teret teška krivičlna dela. 

- Akcija nije slučajna i ona je namerno baš jutros organizovana. Žalosna situacija je da se Božović pokušava proglasiti najvećim kriminalcem u Crnoj Gori, dok njegov imenjak uživa u Dubaiju, koji slovi za šefa svih kriminalnih grupa, nadređen i Zoranu Lazoviću, ali tamo se ne udara - rekao je Mandić.

Podsetimo, Milo Božović, predsednik Opštine Budva, uhapšen je rano jutros u akciji Specijalnog policijskog odeljenja, koja je sprovedena po nalogu Specijalnog državnog tužulaštva, ali ipak još uvek ne postoji zvanično saopštenje MUP-a Crne Gore o ovom dešavanju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!