Priveden predsednik opštine Budva Milo Božović - Oglasio se njegov kabinet

Novosti onlajn

13. 04. 2023. u 09:43

KAKO Javljaju crnogorski mediji, Milo Božović, predsednik Opštine Budva, uhapšen je rano jutros u akciji Specijalnog policijskog odeljenja, koja je sprovedena po nalogu Specijalnog državnog tužulaštva, ali ipak još uvek ne postoji zvanično saopštenje MUP-a Crne Gore o ovom dešavanju.

Приведен председник општине Будва Мило Божовић - Огласио се његов кабинет

Foto: Privatna arhiva

Osim Božovića, pripadnici SPO su uhapsili još nekoliko osoba na teritoriji opština Budva, Cetinje i Podgorica, u akciji koja je počela rano jutros.

Iz kabineta predsednika Opštine Budva, kazali su, međutim, da Božović nije uhapšen, već da ga je Tužilaštvo pozvalo na saslušanje.

BONUS VIDEO: SLAVI SE I U BUDVI - Milatović ubedljivo pobedio Đukanovića

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

„NE ČUJEM TE OD MIG-OVA“: Milan Knežević brutalno odgovorio poslaniku DPS, na njegovo tužakanje Briselu (FOTO)