BEOGRAĐANI U REKORDNOM ROKU ZAVRŠILI POSAO: Natkriven bazen na hercegnovskom Škveru (FOTO)

V. V.

29. 12. 2021. u 21:37

ZA tri meseca, u skladu sa obećanjem, završen je projekat natkrivanja bazena na Škveru pa je on konačno osposobljen za trenažni i igrački proces tokom cele godine.

БЕОГРАЂАНИ У РЕКОРДНОМ РОКУ ЗАВРШИЛИ ПОСАО: Наткривен базен на херцегновском Шкверу (ФОТО)

Foto: Opština Herceg Novi

Dnevno će ga koristiti i 250 do 300 najmlađih polaznika škole plivanja potvrdili su iz uprave kluba tokom posete rukovodstva Opštine Herceg Novi adaptiranom objektu. Odrađeni su testni trenizni, a nakon novogodišnjih praznika ovde će se raditi punom parom, potvrdio je direktor PVK Jadran, Miloš Mračević. Pored Jadranaša, bazen koriste i deca iz vaterpolo klubova "Mladost" Bijela i "Bokelj" Baošići, hercegnovski triatlonci,veterani "Jadrana".

Premda je ovo privremeno rešenje kako bi se sportistima omogućilo da treniraju, obradovala je vest da je Opština rekonstrukciju bazena Instituta "Dr Simo Milošević", koji se ne koristi jer se nedavno potpuno urušila krovna konstrukcija, predložila za kapitalnu investiciju iz državnog budžeta.

Podsetimo, idejno rešenje prema kojem je pokriveno plivalište na hercegnovskom Škveru uradila je beogradska firma „ArTeč Inženjering".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!