MANDIĆ: Mtel Crna Gora podneo krivične prijave zbog kriminalnog udruživanja

Novosti online

29. 12. 2021. u 16:12

TATJANA Mandić, izvršna direktorka Mtela Crna Gora kazala je da je ova kompanija podnela više krivičnih prijava protiv više lica.

МАНДИЋ: Мтел Црна Гора поднео кривичне пријаве због криминалног удруживања

Foto: Arhiva Novosti/Miroslav Drobnjak

Ona je navela da su prijave podnete u ponedeljak, 27. decembra, a zbog krivičnih dela kriminalnog udruživanja, narušavanja poslovnog ugleda, odavanje poslovne tajne, kao i drugih dela iz Krivičnog zakonika Crne Gore.

- Povodom navoda u medijima da je nadležno tužilaštvo pokrenulo postupak o poslovanju mtel-a, ovim putem saopštavamo da je u skladu sa zakonskim obavezama, a na osnovu informacija kojima raspolaže, rukovodstvo kompanije Mtel odmah u ponedeljak, 27. decembra 2021. godine, podnelo krivične prijave protiv više lica za više krivičnih dela koja se odnose na kriminalno udruživanje, odavanje poslovne tajne, narušavanje poslovnog ugleda i druga krivična dela iz Krivičnog zakonika Crne Gore, koja se gone po službenoj dužnosti. Pozdravljamo navode o aktivnostima tužilaštva i imamo puno poverenje u vladavinu prava i sve institucije države Crne Gore - dodala je Mandić.

(Pobjeda)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu