KRVAVI OBRAČUN U BUDVI: Mladić (21) iz Srbije izbo nožem Crnogorca (23) u kafiću

M. S.

24. 07. 2021. u 15:32

ZBOG sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju policija je u subotu u ranim jutarnjim satima uhapsila N. T. (21) iz Republike Srbije.

КРВАВИ ОБРАЧУН У БУДВИ: Младић (21) из Србије избо ножем Црногорца (23) у кафићу

Foto: B. D.

On je, kako se sumnja, izvršio ovo delo, pokušavši da ubije D.Č. iz Budve tako što mu je tokom tuče naneo više ubodnih rana nožem.

D.Č. je hospitalizovan u kotorskoj bolnici.

Kako je saopštila Uprava policije, u prvom satu subote, policiji je prijavljeno da je u Starom gradu u jednom ugostiteljskom objektu došlo do narušavanja javnog reda i mira i da je jedno lice zadobilo povrede.

- Policija je odmah izašla na lice mesta, izvršila blokadu Starog grada i izvršila pretragu terena. Operativne grupe kriminalističke policije koje u večernjim časovima pokrivaju ovo područje grada u cilju sprečavanja krivičnih dela su pravovremeno reakcijom sprečile bekstvo osumnjičenog. Na licu mesta je izvršen uviđaj kojim je rukovodio državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. Budvanska policija je prikupila obavještanja od oko 20 osoba koje su bili učesnici incidenta, ali i očevidci i svedoci. U slučaj je uključen i ronilački tim Protivterorističke jedinice čiji du pripadnici  pretragom mora pronašli nož za koji se sumnja da je osumnjičeni koristio prilikom izvršenja dela. Kriminalističkom obardom policija je došla do sumnje da je krivičnom delu prethodnio verbalni i fizički konflikt dve grupe lica koje su boravile u ugostiteljskom objektu - saopštila je policija povodom krvave tuče u Budvi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri