UHAPŠENI MLADIĆI U BEOGRADU: Osumnjičeni da su zapalili automobil na Savskom vencu

Z. U.

23. 07. 2021. u 12:07

INSPEKTORI beogradske kriminalističke policije uhapsili su J. A. (16) zbog sumnje da je 18. juna u noćnim satima polio benzinom i zapalio parkirani automobil na Savskom vencu.

УХАПШЕНИ МЛАДИЋИ У БЕОГРАДУ: Осумњичени да су запалили аутомобил на Савском венцу

Foto: D.N.

Uhapšeni su i saučesnici Z. M. (25), N. M. (20) i M. D. (24), koji su pružali logistiku i pomoć osumnjičenom maloletniku. Automobil je izgoreo u podmetnutom požaru, povređenih osoba nije bilo. Osumnjičeni su uhapšeni nakon intezivnog operativnog rada i pribavljenih materijalnih dokaza. Sa krivičnom prijavom za krivično delo “Izazivanje opšte opasnosti” predati su nadležnom tužilaštvu. Istraga je u toku.

Suprug vlasnice zapaljenog vozila, Nikola Lazetić, bivši fudbalski reprezentativac i aktuelni direktor mlađih selekcija u Fudbalskom savezu Srbije, izjavio je da je veoma zadovoljan radom inspektora policije koji su resili slucaj.

- Beogradska kriminalisticka policija je opravdala poverenje, jer je pokazala visok nivo efikasnosti i maksimalnu profesionalnost - zaključio je Lazetić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024