Irena i Đorđe oborili svoj rekord, njihov poljubac trajao – 112 MINUTA! (VIDEO)

G. Ćirović

14. 02. 2020. u 16:15

Ирена и Ђорђе оборили свој рекорд, њихов пољубац трајао – 112 МИНУТА! (ВИДЕО)

Foto i video: G. Šljivić

Na Dan zaljubljenih u Vrnjačkoj Banji održano tradicionalno takmičenje u ljubljenju

VRNjAČKA BANjA – Na znamenitom mostu ljubavi u centralnom vrnjačkom parku, na sam Dan zaljubljenih kojeg pravoslavci slave kao Svetog Trifuna, a katolici kao Svetog Valentina, u prestonici srpskog kontinentalnog turizma po 12. put održana je tradicionalna manifestacija „Poljubi me“, jedinstveno takmičenje zaljubljenih parova - u ljubljenju.

Pročitajte još: Veliko interesovanje za takmičenje u najdužem poljupcu

Filmskim poljupcem koji je trajao tačno 112 minuta, i oborivši tako svoj rekord iz 2015. godine kada su se ljubili 101 minut, ove godine ponovo su pobedili Irena i Đorđe Božić iz Kruševca, sada već četvorostruki pobednici ove manifestacije.

- Venčali smo se pre dve godine i beba je na putu. Odlučili smo se da posle četvorogodišnje pauze opet dođemo u Vrnjačku Banju na ovo jedinstveno takmičenje i pokušamo da oborimo naš rekord. Drago nam je što smo uspeli u tome – u glas kažu majstori za poljupce Irena i Đorđe koji su kao prvu nagradu osvojili romantičan vikend u kraljici našeg turizma.

Drugo mesto ovom prilikom pripalo je Aleksandri Dobrić i Filipu Janićijeviću iz Blaca, dok su trećim mestom morali da se zadovolje Tijana Aksić i Vesko Milićević iz Kraljeva. Posebnu nagradu kao najstariji učesnici osvojili su Biljana Marković i Dragomir Petrović iz Zrenjanina, dok je žiri za najatraktivniji par proglasio simpatičnu Ivanu Ilić i Milana Staševića iz Trstenika.

- Ovo je lepa manifestacija i nismo pogrešili što smo se prijavili. Uprkos tome što smo već znali da smo proglašeni za najatraktivniji par odustali smo tek pred sam kraj – poručili su Ivana i Milan.

U organizaciji vrnjačkih turističkih poslenika na ovogodišnjem takmičenju koje je iznenađujuće pratlo samo nekoliko desetina radoznalaca, od prijavljenih 13, učestvovalo je 11 zaljubljenih parova iz gradova širom Srbije – Kruševca, Zrenjanina, Blaca, Kraljeva, Zrenjanina, Beograda, Kragujevca, Opova i Vrnjačke Banje, dok su ostala dva para, najverovatnije zbog „sramežljivosti“ odustala u poslednjem trenutku.

U ZNAKU LjUBAVI I VINA

KAO i prethodnih godina, u okvirutradicionalne manifestacije „Poljubi me“ i povodom vinogradarske slave Svetog Trifuna, vinu i zaljubljenima sinoć su bile posvećene i brojne tematske večeri u poznatim vrnjačkim kafićima i restoranima što je svakako obradovalo više od 6.000 gostiju koliko ih prema zvaničnim podacima trenutno boravi u Vrnjačkoj Banji.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)