Za Partizan opet igraju Danilović, Šćepanović, Avdalović ...

I. K.

04. 03. 2015. u 15:00

За Партизан опет играју Даниловић, Шћепановић, Авдаловић ...

Božić, Perkunić i Vujošević

Lista učesnika na humanitarnoj utkamici za pomoć KK Partizan nije potpuna, ali neka nemali broj zvučnih imena se odazvao pozivu

SLEDEĆE srede (11. mart) će, na inicijativu navijača, u “Pioniru” biti odigran revijalni meč između sadašnjih i bivših igrača Partizana, pod nazivom “Grobari za nas”. Sav prihod biće uplaćen na račun kluba iz Humske. Karte će koštati od 600 do 1.500 dinara i moći će da se nabave na prodajnim mestima “Gigstiksa” u knjižarama “Vulkan”, “Korner šopovima” kao i onlajn. Navijači koji neće biti u prilici da prisustvuju meču, a žele da pomognu klubu, moći će da kupe karte po ceni od 500 dinara.

- Publika je svesna naše teške materijalne situacije i uzroka koji do toga doveli. Ljubav prema Partizanu oni su artikulisali i organizovanjem ove utakmice. Pozivam sve koji su u mogućnosti da kupe kartu i tako nam pomognu - zahvalio se trener Duško Vujošević partizanovcima, koji su ponovo demonstrirali bezuslovnu ljubav prema klubu.

Nekadašnji kapiten crno-belih, sada Vujoševićev pomoćnik, Petar Božić, najavio je prisustvo legendi kluba kao što su Danilović, Grbović, Kecman, Tomašević, Šilobad, Stevanović, Šćepanović, Vujanić, Berić.... Željko Perkunić (na slici), ispred navijača, rekao je da će i brojne ličnosti iz javnog života uveličati događaj.Vlade Divac je sprečen zbog obaveza u Sakramentu, dok je neizvestan dolazak Aleksandra Đorđevića zbog puta u Španiju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

Aleksandrovic

04.03.2015. 15:23

Nekome su legende: Divac, Danilovic, Kicanovic, Dalipagic, Djordjevic, Paspalj, Pekovic, Obradovic............ A nekome je legenda Nebojsa Covic.

misa tumbas

04.03.2015. 17:45

A Gagic ? Šalim se nego zamislite kad bi Zvezda organizovala ovako nešto i pozvala sve njene asove....verovatno bi igrali samo na jedan kos.Mislim ono ,jedan na jedan ili tako nešto....pa gde da nadaju oni tolko legendi.