Dobre vesti iz Čukaričkog: Testovi fudbalera na virus korona negativni

V.N./Novosti online

13. 06. 2020. u 15:07

Добре вести из Чукаричког: Тестови фудбалера на вирус корона негативни

FK Čukarički

Nekoliko prvotimaca i članova stručnog štaba "brđana" osetili su simptome virusa Kovid 19, ali su testovi pokazali da nema pristustva virusa

MALA uzbuna data je na Banovom brdu. Nekoliko članova ekipe, među kojima su i članovi stručnog štaba Čukaričkog, imalo je temeperaturu. Sve je ličilo na pojavu virusa korona, pre svega zbog brojnosti, ali su svi koji su juče ekspresno testirani bili, na sreću - negativni.


- Sve je, po svemu sudeći, posledica igranja po jakoj kiši na kup utakmici sa Radničkim iz Niša, a i na prethodnoj prvenstvenoj utakmici sa Inđijom, igranoj takođe na našem stadionu. Pošto su svi rezultati na kovid 19 bili negativni, verovatno je reč o prehladi kod malo veće grupe - rekli su nam u klubu.


Sve ovo znači i da neće, prema poslednjim informacijama, biti odlaganja sutrašnjeggostovanja Partizanu (19.00).


Trener Aleksandar Veselinović i njegov stručni štab sigurno neće moći da izvedu najjači tim. Pitanje je na koga sve neće moći da računaju zbog bolesti, ali će izaći na megdan crno-belima. Pitanje je kada bi uopšte meč mogao da se bude odigran u slučaju odlaganja, jer je kraj sezone, a Partizanu je preostalo i finale Kupa Srbije sa Vojvodinom, 24. juna. A posebna tema je činjenica da je samo u Srbiji, i to u takmičenju koje vodi FSS, moguće da se ne zna gde će se timovi boriti za pehar!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije