UO FKCZ: Mijailović jedini kandidat za predsednika

Novosti online

04. 12. 2014. u 20:00

Reč je o čoveku koji je na mestu predsednika Skupštine kluba imao izuzetne rezultate, stručan je i korektan čovek, rekao je na sednici UO Zoran Bašanović

Svetozar Mijailović je i zvanično kandidat za predsednika FK Crvena zvezda. Na sednici Upravnog odbora kluba sa Marakane prihvaćena je, na predlog Zorana Bašanovića, kandidatura, za sada, jedinog čoveka koji će izaći na izbore 10. i 11. decembra.

Upravni odbor je uputio predlog predsedniku Skupštine FK Crvena zvezda za održavanje sednice najvišeg tela kluba 21. decembra u 12 časova u Medija centru stadiona Crvena zvezda.


Po završetku upravnog odbora, medijima se obratio predlagač i član UO Zoran Bašanović:


- Drago mi je da je moj predlog jednoglasno prihvaćen i da je Svetozar Mijailović kandidat Upravnog odbora za budućeg predsednika. Svetozar Mijailović je na mestu predsednika Skupštine kluba imao izuzetne rezultate, stručan je i korektan čovek koji dugo obavlja visoke funkcije u FK Crvena zvezda. Moram da istaknem, kako ne bi bilo više medijskih manipulacija, da se gospodin Petar Škundrić nije ni kandidovao za predsednika kluba. On je predsednik sportskog društva Crvena zvezda i puno je pomogao klubu, što će činiti i dalje. Kao i svi mi, gospodin Škundrić je takođe zadovoljan predlogom da Svetozar Mijailović bude kandidat Upravnog odbora – rekao je Zoran Bašanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije