Evo zbog čega se Mirka i Vujadin još uvek nisu venčali

Novosti online

subota, 29. 09. 2018. u 21:12

Ево због чега се Мирка и Вујадин још увек нису венчали

Instagram

Glumica kaže da Vujadinu Saviću još uvek nije izgovorila sudbonosno “da” jer fudbaler želi da njihovo venčanje, kao i krštenja dece, bude na neke bitne datume kluba za koji igra
Glumica Mirka Vasiljević kaže da Vujadinu Saviću još uvek nije izgovorila sudbonosno “da” jer fudbaler želi da njihovo venčanje, kao i krštenja dece, bude na neke bitne datume kluba za koji igra.

U domu glumice Mirke Vasiljević i fudbalera Vujadina Savića ovih dana je slavlje jer njegov klub Crvena zvezda igra u Ligi šampiona. Glumica, koja sa sportistom ima troje dece, kaže da ga svi podržavaju u građenju karijere, ali da je zbog Zvezde i njihova svadba na čekanju.

- Prošle godine smo hteli da napravimo krštenje sina, naravno, na neki bitan datum Crvene zvezde, i onda da se venčamo. Međutim, tada je bila aktuelna reprezentacija i zbog toga smo morali sve da odložimo. Sada moramo da čekamo sledeći maj, eto mi stalno kada želimo da napravimo neko slavlje nešto se izjalovi. Tako da sada moramo prvo njega da kristimo, pa onda i mi da se venčamo - izjavila je Mirka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije