PREDSTOJI NAM TEŽAK PERIOD: Vučić čestitao Srpskoj listi osvajanje svih 10 mandata i poslao važnu poruku!

tanjug

14. 02. 2021. u 22:14

ПРЕДСТОЈИ НАМ ТЕЖАК ПЕРИОД: Вучић честитао Српској листи освајање свих 10 мандата и послао важну поруку!

Foto: Printscreen

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić čestitao je večeras Srpskoj listi osvajanje svih deset mandata na izborima na KiM.

- Čestitam našem narodu. Nadam sam se tome i to je važna stvar, jer nama predstoji težak period", naglasio je Vučić gostujući u emisiji Hit tvit na Pinku.

Vučić je tako prokomentarisao podatak da je Srpska lista osvojila 99,14 odsto glasova u Severnoj Mitrovici.

"Kako to da Rada Trajković nije dobila ništa? Izgleda narod zna ko šta tamo radi i ko radi u njihovom interesu", rekao je Vučić.

Kaže da je dobio informaciju da Albanci pokušavaju da u Konferenciju ustavnih sudova učlane Kosovo, kao u međunarodnu instituciju.

"To ćemo da pratimo i ako je to zaista istina i ako se pokaže do kraja februara i do početka marta da je to istina, to onda znači da oni više ne poštuju nijednu normu vašingtonskog sporazuma. Nema problema, ali mi ćemo biti primorani da na to odgovorimo. A odgovor im se neće dopasti, biće diplomatski i ozbiljan i odgovoran", poručio je Vučić.

Ne verujem da će se radovati novim povlačenjima priznanja, a ja sada mogu da im kažem da će ih biti, poručio je Vučić i zamolio ih još jednom da se urazume i da poštuju sporazume koje su potpisali, naglasio je predsednik.

"Ako to ne žele da poštuju, odgovorićemo onako kako to ozbiljna i odgovorna država čini", poručio je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (10)

Nikola

15.02.2021. 02:37

Srbija, na čelu sa predsednikom Vučićem,ima svoj jasan stav,ima svoje čvrsto JA,i uvek je spremna za miran dijalog,ali nikada se neće odreći onoga što nama pripada!!!