NEĆU VALjDA U DRUGU LIGU: Ivica Dačić o novoj vladi

Tanjug

25. 09. 2020. u 09:39

НЕЋУ ВАЉДА У ДРУГУ ЛИГУ: Ивица Дачић о новој влади

Zoran Jovanović

MINISTAR spoljnih poslova Ivica Dačić kaže, upitan da li očekuje da bude šef diplomatije i u novoj vladi, da i dalje želi da igra u Ligi šampiona i da neće da ide u drugu ligu.

- I dalje želim da igram u Ligi šampiona, neću valjda da idem u drugu ligu - naveo je on za TV Prva.

Pojašnjava da je to logično i da ne razume srpsku opoziciju koja jedino zna da "udara na decu, u braću onih koji su na vlasti".

- Sada se zovu udružena opozicija. Šta oni time govore, da će tako da ostanu za stalno - rekao je on.

Na konstataciju novinara da će mnogi reći da Dačić ne može da razume opoziciju jer je za 30 godina dve, tri godine bio u opoziciji, on je rekao da je u periodu dok je bio opozicija shvatio da su socijalisti mnogo bolji od onih na vlasti i da je "glupo biti u opoziciji".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Varto Marx

25.09.2020. 16:48

Druze Dacicu nisti za drugu ligu, Tacno je da imas iskustva kao ministar vanjskih poslova ali nazalost rezultati nisu dovoljni, nisi obavijo posao kako treba. Vladi Srbije treba sveza krv, dinámica i spreman ministar ili ministrica na strani vanjske politike.

Sparta

25.09.2020. 20:12

Da ostanes i dalje MIP i da nastaviš i dalje povlačenje priznanja lažne države KIM !!! Jer šiptari nisu uopste prestali sa svojim lobiranjem za priznanje lažne države KIM !!! To ti je prioritet, pa onda da se jos vise angazujes za jos vece veze sa Rusijom u svakom smislu i u svakom pogledu !!! Rusija nam je jedini i pravi prijatelj !!!