ZAJEDNO PROTIV KRIMINALA I TERORIZMA: Stefanović razgovarao sa ruskim ambasadorom

Novosti online

19. 08. 2020. u 13:13

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović razgovarao je danas u Beogradu sa ambasadorom Ruske Federacije Aleksandrom Bocan-Harčenkom, saopštio je MUP Srbije.

ЗАЈЕДНО ПРОТИВ КРИМИНАЛА И ТЕРОРИЗМА: Стефановић разговарао са руским амбасадором

Foto MUP Srbije

Kako se navodi, Stefanović i Bocan-Harčenko su se složili da je ostvarena veoma dobra saradnja MUP Srbije sa nadležnim službama Ruske Federacije, posebno u borbi protiv organizovanog i visokotehnološkog kriminala, kao i u borbi protiv terorizma.

Ministar je istakao da je saradnja dveju zemalja u oblasti vanrednih situacija na visokom nivou što je, kako je rekao, od izuzetne važnosti imajući u vidu značaj pravovremenog reagovanja.

Ambasador Bocan-Harčenko izrazio je zadovoljstvo stalnim unapređenjem saradnje sa našom zemljom i izrazio spremnost Rusije za dalju podršku unapređenju kapaciteta Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije kroz zajedničke projekte i aktivnosti, posebno u vidu organizovanja obuka i seminara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina