PREMIJERKA O SASTANKU U BELOJ KUĆI: U Vašingtonu prevashodno o ekonomskim temama

Tanjug

17. 08. 2020. u 12:05

PREDSEDNICA Vlade Ana Brnabić rekla je danas da će u Vašingtonu na sastanku zakazanom za 2. septembar na dnevnom redu biti prevashodno ekonomske teme.

ПРЕМИЈЕРКА О САСТАНКУ У БЕЛОЈ КУЋИ: У Вашингтону превасходно о економским темама

Foto: Tanjug

Brnabić je u izjavi novinarima, kazala da je sastanak na koji su pozvani Beograd i Priština nastavak razgovora o ekonomskim temama koji su prekinuti.

Podsetila je da je prethodno bilo reči o ponovnom uspostavljanju aviolinije Beograd-Priština, ali i železničkog saobraćaja.

-To su uglavnom ekonomske teme na koje smo uvek pozivali i na čemu je predsednik Aleksandar Vučić uvek insistirao i to ne samo u razgovorima sa Prišinom već i u okviru inicijative mini šengen. To je u interesu ne samo Srbije i njenih rgađana, već celog regiona- napomenula je.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

LAŽ JE SVE ŠTO JE GOVORILA DORA BAKOJANI: Vučić - Dva puta sam prihvatao razgovore sa njom i svaki put su otkazani