"STVARI SU NA IVICI" Vučić o prijemu lažne države u SE: "Većina koja im treba je 31 - Borimo se, velike sile su protiv nas"

Novosti onlajn

29. 04. 2024. u 18:21

PREDSEDNIK Republike Srbije Aleksandar Vučić obraća se narodu po povratku iz Njujorka.

СТВАРИ СУ НА ИВИЦИ Вучић о пријему лажне државе у СЕ: Већина која им треба је 31 - Боримо се, велике силе су против нас

Foto: Savet Evrope/Ellen Vuibauk

Presednik je govorio o pokušaju uguravanja Prištine u Savet Evrope i podsetio na izjavu Vjose Osmani da je glavni motiv za ulazak Prištine u SE da građani Kosova i Metohije mogu da tuže Srbiju pred ESLjP. Ističe da je sve upereno protiv Srbije i srpskog naroda. 

- Ta borba nije laka ni za njih - istakao je predsednik. 

- Većina koja je potrebna je 31 zemlja članica, verujem da će imati između 29 i 33. Stvari su na ivici. Mi se borimo, velike sile se bore protiv nas, nastavićemo da se borimo. Ja sam i danas imao mnogo važnih razgovora po tom pitanju i nastaviću da razgovaram - rekao je predsednik Srbije. 

FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost