HLADAN TUŠ ZA PRIŠTINU: Micotakis iz Beograda - Nećemo priznati Kosovo

Novosti online

12. 02. 2024. u 11:42

PREMIJER Grčke Kirjakos Micotakis poručio je da Grčka neće priznati takozvano Kosovo i da je stav Atine po ovom pitanju nepromenjen.

ХЛАДАН ТУШ ЗА ПРИШТИНУ: Мицотакис из Београда - Нећемо признати Косово

Foto: Tanjug

- Svaki put kad se nađem u Beogradu, osećam kao da sam kod kuće i želim da vam se zahvalim na gostoprimstvu. Došao sam sa četiri ministra i velikom poslovnom zajednicom. Želimo da dalje produbimo naše investicione odnose. Imali smo veoma dobre bilateralne kontakte - kazao je grčki premijer.

On se zahvalio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na gostoprimstvu i poželeo mu sreću na EKSPO 2027".

Foto: Tanjug

- Podržavamo vas na evropskom putu. Mnogo puta sam u Briselu pričao o proširenju. Beograd bi trebalo da iskoristi povoljne okolnosti. Za Srbiju i Zapadni Balkan postoji evropska budućnost. To je naš strateški cilj - kazao je Micotakis.

- Predsednik Vučić me izvestio oko dijaloga sa Prištinom. Naš stav za Kosovo ostaje nepromenljiv - zaključio je premijer Grčke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAŠTO BEBE NE TREBA LJUBITI? Dr Milićević za Novosti: Kako da dete zaštitite od bolesti koja se vratila na velika vrata (VIDEO)

ZAŠTO BEBE NE TREBA LjUBITI? Dr Milićević za "Novosti": Kako da dete zaštitite od bolesti koja se vratila na velika vrata (VIDEO)

PEDIJATAR dr Saša Milićević rekao je za "Novosti" da neće svaka beba obolela od velikog kašlja završiti na bolničkom lečenju. Kako se bebe leče? Koja se terapija primenjuje? Koliko traje vakcinalni imunitet? Samo su neka od pitanja koje smo postavili pedijatru dr Milićeviću u prvoj epizodi podkasta "Nije samo naslov ".

06. 02. 2024. u 15:17

Komentari (66)

BILO JE VELIKO ISKUSTVO IGRATI SA TAKVIM MAJSTOROM: Kaluđerović o Kanuteu, i bogatoj karijeri (VIDEO)