TEŠKA subota za Srbe na Kosovu i Metohiji. Incidenti u režiji Prištine nizali su se iz sata u sat - od obijene pošte u Ugljaru, do upada u fabriku u Brnjaku.

Komentari (9)

Dragan iz Novog Sada

04.02.2024. 08:06

Jel mi to sad kukamo što su šiptari korak ispred nas pa imaju dinamiku događaja a mi vičem jaooj? Jel mi to kukamo što mi njihove poteze ne možemo da predvidimo ili ovo po ko zna koji put MI njih navlačimo i tako vraćamo Kosovo i Metohiju? Stvarno ne znam...

Radmila

04.02.2024. 08:50

Još će Kurti smisliti svašta ne bi li oterao sve Srbe sa Kosova. On koristi sada ratnu situaciju u svetu gde i Rusija i Amerika imaju prioritete i gde su zauzete ratovima u kojima učestvuju, pa im Kosovo i Srbija nisu uopšte u fokusu. Od momenta kad se Amerika fokusirala na rat u Izraelu, Kurti je krenuo sa sve jačim i jačim pritiscima na Srbe. I, dobro mu je poznato da čišćenje mora da završi pre nego što se fokus Amerike vrati na Srbiju. Što se Nemačke tiče, on će uvek i bez rezerve imati podršku kada je u pitanju Srbija. I da kažem još, toliko sam u iskušenju da njegovo prezime prevedem na značenje u našem jeziku što on, realno, i jeste.

Pavle

04.02.2024. 09:00

Udare te jednom, ti ćutiš ništa ne radiš, udare te drugi put, ti ćutiš nipta ne radiš, udare te treći put, ti ćutiš ništa ne radiš... Pa šta očekujete? Udariće te i četvrti i peti i šesti.. neverovatna slabost Srbije. Tužno.