NEVENA ĐURIĆ: "Đilas je stručnjak samo za lopovluk, kriminal i korupciju"

Novosti onlajn

17. 09. 2023. u 16:22

NARODNA poslanica Nevena Đurić reagovala je danas na najnovije izjave Dragana Đilasa.

НЕВЕНА ЂУРИЋ: Ђилас је стручњак само за лоповлук, криминал и корупцију

Foto: SNS

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

"Danas je Dragan Đilas sa svojom firmom koju naziva strankom predstavio nekakav dokument koji je danima ranije najavljivao. 

I dok čovek ono čita, prosto se sama nameće misao kako je konstruisao svaku od tačaka dokumenta -  izrekao je sve suprotno od onoga što je radio i što i dan danas radi. Svaki segment njegovog dokumenta je čista kontradikcija sa njegovom postupcima i potezima koji su - baš uvek samo u njegovom interesu, a na štetu našeg naroda i države koji ga, uzgred, nikada i nisu interesovali!

On govori o borbi protiv nasilja:  tukao je svoju ženu pred decom, nasrtao na policijske službenike koji su samo radili svoj posao; njegova glavna uzdanica, koja je lomila skupštinske klupe tokom poslednjeg divljanja u Narodnoj skupštini, se protiv nasilja borila rečima: "ovo će se završiti u krvi." 

Puna su Đilasu usta rijaliti programa koji je sam doveo u Srbiju, kako bi, podrazumeva se, on lično profitirao. Izgradio je kuću "Velikog brata" na mestu na kom je planirana izgradnja objekta za dnevni boravak dece. 

On govori o zaštiti životnog standarda, a nema pravih reči koje bi mogle da opišu dimenzije katastrofe u kojoj se naša država nalazila dok je  bolumenta, čija je udarna pesnica bio lopov Đilas, cvetala i bogatila se - sve na muci našeg naroda! Skrivao je novac kojekuda po belom svetu - od Mauricijusa do Hong Konga! Taj je vrstan stručnjak samo za lopovluk, kriminal i korupciju! 

On da govori o zaštiti privrednih potencijala - a sve što građani pamte i sećaju se sa strahom su katanci na kapijama fabrika i to što su ostajali bez posla!

Njih preko pola miliona!

Zaduživali su državu po nenormalno visokim kamatnim stopama, čak preko 7%, te su naša država i narod godinama morali da saniraju štetu nastalu usled njihove sebičnosti i lopovluka!

On da govori o povećanju plata zdravstvenim radnicima - a u vreme žute lopovske družine je plata lekara bila preko 30% niža nego plata medicinske sestre danas. Uz to, ulaganje u zdravstvo se svodilo na zamenu linoleuma u liftu!

Smeta tajkunu to što Srbija danas snaži i jača svoju vojsku: kadrovski i tehnički! Valjda mu je draže kada se seti kako su u njegovo vreme rasturali vojsku i svodili je na staro gvožđe, a najbolje i najhrabrije prevremeno penzionisali!

U njegovo vreme je Beograd grcao u dugovima i bio je grad bez kreditnog rejtinga - to je propast!

O tome koliki je lopov svedoči izveštaj Verice Barać!

Sprečavanje propasti Srbije je počelo 2012. godine, dolaskom Srpske napredne stranke na vlast! Odgovornom politikom državu smo spasili potpunog kolapsa i odmakli se daleko od ivice provalije pred kojom smo se nalazili! 

Može Đilas da predlaže kojekakva dokumente - ni od sebe, ni od istine ne može pomoći. 

On je lopov! Bio i ostao. 

A građani su izabrali put koji je trasirao predsednik Aleksandar Vučić: put slobode, samostalnosti i nezavisnosti, put napretka i prosperiteta, put ekonomske i finansijske stabilnosti. Tim putem ćemo nastavititi da korača - samo još krupnijim koracima!", poručila je Đurićeva.

BONUS VIDEO: POGLEDAJTE: Ovako je izgledala poseta Vučića Nišu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (26)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)