VUČEVIĆ: Upućujem iskrenu podršku koaliciji "Za budućnost Crne Gore"

Novosti onlajn

08. 06. 2023. u 17:32

PREDSEDNIK Srpske napredne stranke Miloš Vučević pružio je podršku koaliciji „Za budućnost Crne Gore“ na predstojećim parlamentarnim izborima u Crnoj Gori.

ВУЧЕВИЋ: Упућујем искрену подршку коалицији За будућност Црне Горе

FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIĆ

"Upućujem iskrenu podršku koaliciji „Za budućnost Crne Gore“ i našim prijateljima Andriji Mandiću i Milanu Kneževiću na predstojećim parlamentarnim izborima u Crnoj Gori. 

Nova srpska demokratija i Demokratska narodna partija su stranke srpskog naroda i sa Srpskom naprednom strankom dele isto mišljenje u pogledu interesa Srba ma gde oni živeli i zato želim da istraju u ostvarenju punih prava.  

Posebno treba istaći da ovaj politički savez ima veoma jasne stavove oko boljih odnosa Crne Gore sa Srbijom, ali i sa celim regionom, kao i oko statusa Kosova i Metohije, čime poštuju teritorijalni integritet Republike Srbije. Sasvim se saosećaju sa svojim sunarodnicima van Crne Gore i to je za svako poštovanje.

Verujem da će ZBCG osvojiti veoma dobar rezultat i omogućiti Srbima da kroz izvršnu vlast, konačno, pomognu Crnoj Gori na stazi privrednog i društvenog razvoja. Duboko sam ubeđen da će to Crnoj Gori doneti političku stabilnost, a građanima te zemlje bolji i kvalitetniji život, poručio je predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević", naveo je Vučević u saopštenju. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (29)

MIHINA MAJKA U CRNINI: Slike iz porodičnog doma slavnog fudbalera u Novom Sadu slamaju srce (FOTO)