POLITIČKI OBOJEN SKUP: Član DS-a na protestu poljoprivrednika

Novosti online

16. 05. 2023. u 14:36

DUŠAN Kostadinović iz Demokratske stranke (DS) iako nije poljoprivrednik prisustvovao je protestu, što je još jedan od dokaza da se radi o politički obojenom skupu.

ПОЛИТИЧКИ ОБОЈЕН СКУП: Члан ДС-а на протесту пољопривредника

Foto: Novosti

Evidentno je da iza ovih protesta stoje lažni poljoprivrednici i oni koji u svemu vide samo politički interes.

Foto: Novosti

Podsetimo, jedan od organizatora ovih protesta je Mileta Slankamenac, koji nije nikakav poljoprivrednik, već politički aktivista koji je u stalnoj komunikaciji sa predstavnicima opozicije.

– On je politički aktivista, manipulator koji je u stalnoj komunikaciji ne sa lokalnim predstavnicima opozicije, već sa onima iz Beograda, pre svega sa poslanikom DS Srđanom Milivojevićem. On je zaposlen u novosadskom preduzeću ZIG. To nije tajna. Mi to znamo i ovo je samo još jedan pokušaj da nas, poštene poljoprivrednike koji teškom mukom zarađujemo, izmanipulišu podmećući nam ljude kao što je Slankamenac – ispričali su poljoprivrednici iz mesta Gospođinci kod Žablja, odakle je i Slankamenac.

Slankamencu, koji je jedan od osnivača “Inicijative za opstanak poljoprivrednika Srbije”, kako ističu sagovornici, nije cilj da radi na poboljšanju svog položaja, već da, instruisani opozicionim političkim predstavnicima, koji danima koriste tragične događaje i sprovode nasilje, u sve uvuku i nas poljoprivrednike.

Podsetimo, predstavnici Vlade su više puta imali sastanke sa poljoprivrednicima kako bi se postigao dogovor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (220)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave