VUČIĆ O PROTESTIMA I PANICI U OPOZICIJI: "Oni se bore da preuzmu primat, samo nemojte preko narodne grbače"

Novosti online

28. 11. 2021. u 22:04

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić jedan je od gostiju u večerašnjoj emisiji "Hit tvit". Jedna od tema bili su i najavljeni protesti, ali i panika u kojoj su se članovi opozicije našli.

ВУЧИЋ О ПРОТЕСТИМА И ПАНИЦИ У ОПОЗИЦИЈИ: Они се боре да преузму примат, само немојте преко народне грбаче

Foto: D. Milovanović

Komentarišući jučerašnje blokade puteva Vučić je rekao da nije hteo da pusti policiju da se ponaša po zapadnim pravilima, i da izlaze sa vodenim topovima na ulice, ili bi ranjavali ljude kao što su to radili u Holandiji.

- Mi kao država, koja ima monopol fizičke prinude, moramo da se suzdržavamo. Ali ljudi ne smete da kršite zakon. Razgovarali smo i o sledećoj suboti. Ja sam rekao da policija mora da radi svoj posao, ali mora da se zna - svako kome kola pređu preko noge, on je odgovoran.

- Oni govore neistine iz dana u dan, i mislite da ćete time nešto da postignete. Ja kao analitičar shvatam da se Zelenović, Manojlović i Ne davimo Beograd bore da preuzmu primat od Marinike Tepić. Dobro, ali nemojte preko narodne grbače - kazao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (10)

MOĆAN PRIKAZ SRPSKE VOJSKE: Helikopteri nadleću poligon Pešter (VIDEO)