LOŠE VESTI ZA ALBANCE: Šešelj otkrio - Jednu stvar su zaboravili! (VIDEO)

Novosti online

26. 09. 2021. u 16:41

PREDSEDNIK SRS Vojislav Šešelj komentarisao je albanske provokacije na severu Kosova i Metohije.

ЛОШЕ ВЕСТИ ЗА АЛБАНЦЕ: Шешељ открио - Једну ствар су заборавили! (ВИДЕО)

Foto: EPA/ilustracija

- Ja mislim da je moguće da Kurtija prinude Amerikanci da odustane od ovog svog nauma, ali čujemo da su tamo nemački stručnjaci i hrvatski oficiri i da ga oni huškaju da zauzme severni deo Kosova i Metohije. Srbija je jasno stavila do znanja celom svetu kako će reagovati i važno je da tu Srbija bude potpuno političko i moralno na ispravnim pozicijama. Sada jeste - rekao je Šešelj u jutarnjem programu Pink TV.

Predsednik SRS kaže da ukoliko dođe do nekog krvoprolića i ako Albanci zaista pokušaju da zauzme sever Kosova i Metohije, mora doći do srpske intervencije.

- Albanci prete NATO paktom, ali dok se NATO sastane... - rekao je Vojislav Šešelj i dodao da danas nije situacija ista kao 1999. godine.

Lider radikala je dodao da Srbija ima podršku Rusije.

- Prvo je Vladimir Putin izjavio lično podršku, pa onda ministar Sergej Lavrov našem ministru Selakoviću. Dakle, imamo podršku - rekao je Vojislav Šešelj.

BONUS VIDEO: "TAJ ĆE SNAJPER NAŠ DA BUDE!" Pogledajte kako su mladi Srbi dočekali smenu straže ROSU

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)

TO JE PRESKUPO, ALI JE VAŽNO ZA BEZBEDNOST: Vučić - Svaki korak u vojsci je teško napraviti