Haos u Beču: Masovna tuča 50 osoba nakon porodične večere, policajci tražili pojačanje i blokirali kvart

NovostiOnline

24. 02. 2020. u 22:33

Хаос у Бечу: Масовна туча 50 особа након породичне вечере, полицајци тражили појачање и блокирали кварт

Foto Depositphotos

Čak 50 osoba učestvovalo je u velikoj tuči u Beču, kada su se članovi jedne romske porodice okupili u tamošnjem restoranu
Čak 50 osoba učestvovalo je u velikoj tuči u Beču, kada su se članovi jedne romske porodice okupili u tamošnjem restoranu. Nakon što je reagovala policija uhapšene su četiri osobe, a u opštoj "makljaži" je bilo i povređenih.

Mnogobrojna porodica okupila se u restoranu u Beču na porodičnoj proslavi u subotu, pišu austrijski mediji, ali je susret eskalirao nakon više uzastopnih čarki.

Pale su teške reči, a u jednom trenutku došlo je i do fizičkog sukoba članova ove porodice za koje portal "OE24" tvrdi da imaju romske korene.

Izbila je masovna tuča koja se preselila na ulicu, zbog čega je morala da interveniše policija na poziv konobarice tog restorana. Došavši na lice mesta, policajci su se šokirali kada su videli da se međusobno tuče 50 osoba! Odmah su pozvali pojačanje, blokirali celu ulicu i usledilo je hapšenje...

Četiri osobe završile su sa lisicama na rukama, dok je hitna pomoć identifikovala četvoro povređenih. Motiv tuče, zasad, nije poznat, ali je izvesno da se radi o porodičnim nesuglasicama.(Blic.rs)


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

друг Чабор

25.02.2020. 11:01

и после се чудимо што нас (Србе) мрзе у свету...

Sale

25.02.2020. 11:25

@друг Чабор - Prijatelju moj,u Minhenu prosle godine bila je masovna tuca Spanaca u kojoj je ucestvovalo oko 40 osoba...bilo je i teze povredjenih ali niko nije objavio nista...sto ljudi,sto vidi....svuda budala ima !