OSMOGODIŠNjA devojčica umrla je od sepse nakon što ju je maćeha naterala svojim metodama kažnjavanja da pije iz prljave WCšolje, izveštavaju mediji.


Rajli Džolin Brovning umrla je, a posle smrti su joj otkrivene povrede rektuma, modrice i opekotine na telu. Njen otac Marti Brovning, maćeha Džuli Davn Titčenel-Brovning te Šeri Titčenel, maćehina sestra, uhapšeni su zbog smrti devojčice u Hiltopu u Zapadnoj Virdžiniji.


Devojčica je pretrpela srčani zastoj posle čega ju je Šeri odvezla u bolnicu. Trio je optužen za smrt deteta koja je nastupila zbog zanemarivanja, a određena im je kaucija u iznosu od 100 hiljada dolara nakon što su istražitelji otkrili užasne životne okolnosti u kojima je nesrećna devojčica živela.


Titčenel-Brovning bila je bivša kraljica izbora za lepotu, a svoju pastorku je navodno tukla, izgladnjivala i branila joj da pije po tri dana.


Kako prenosi Blufild Dejli Telegraf, tukla ju je kašikom i kaišom te ju je terala da spava na podu u peleni zbog čestog mokrenja u krevet.

PROČITAJTE JOŠ: Puštena sa psihijatrije, pa ubila bebu


Njena druga kći sada je u hraniteljskoj porodici, a policiji je mesecima kasnije otkrila šokantne detalje koji su sada izašli na videlo.


Njeno kažnjavanje je bilo zabrana da pije bilo šta, nije joj čak davala ni vodu. Ulovila sam je nekoliko puta kako pije iz WCšolje i mislim da je tako dobila infekciju koja je uzrokovala sepsu. Govorila sam Rejli da je ta voda prljava, ali bila je žedna”, prepričala je.


Malena Rejli je zbog autizma i promena raspoloženja morala da pije sedam različitih lekova, a nekoliko puta je završila u bolnici na lečenju.


Nije jasno zbog čega niko nije prijavio zanemarivanje deteta kojega su bili svesni i u školi. Naime, zaposleni u kantini su priznali da je devojčica uvek molila da joj daju više hrane jer joj, kako je tvrdila, “nisu dopuštali da jede kod kuće”.

(index.hr)