Od Makrona ću, pre svega, tražiti iskrenost i otvorenost

Tanjug

utorak, 07. 07. 2020. u 19:04

Од Макрона ћу, пре свега, тражити искреност и отвореност

Foto: Presedništvo Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio da će od predsednika Francuske Emanuela Makrona, sa kojim će se sastati u četvrtak u Parizu, tražiti mnogo toga, a pre svega iskrenost i otvorenost
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će od predsednika Francuske Emanuela Makrona, sa kojim će se sastati u četvrtak u Parizu, tražiti mnogo toga, a pre svega iskrenost i otvorenost.


"Možda ću prvi put mnogo toga da tražim, ponajviše iskrenost i otvorenost. Reći ću vam šta sam od toga dobio", rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Predsedništvu Srbije.


Upitan za šta će tražiti podršku predsednika Markona u granicama realnog, Vučić je rekao da sa predsednikom Francuske ima odličan odnos, navodeći da Makron fantastično poznaje svetsku političku scenu, da je pasionirani i izuzetan poznavalac situacije u svetu.


Vanredno obraćanje predsednika Vučića pročitajte KLIKOM OVDE.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (24)

Milena

07.07.2020. 20:22

Francuska je iskreni prijatelj i ubedjena sam da ce nas podrzati u resavanju nasih problema.

Sonja

07.07.2020. 22:32

Samo direktnim i otvorenim razgovorom stvaraju se iskreni odnosi a verujem da ce susret sa Makronom dovesti do nekih rezultata.

Hedona

07.07.2020. 23:12

Makron treba da bude pošten i da zaista pomogne Srbiji, da zajedno rešavamo problem oko KiM. Srbija se danas cela razvija i gradi, ina tomputu ne treba da stane.

Ignjat

08.07.2020. 09:06

Srbija je mala država i mora da se trudi da bude u korektnim odnosima sa svim velikim silama pa i sa onima za koje znamo da nam nisu naklonjeni.