Vučić: Đilas i Šapić upropastili Beograd

Tanjug

11. 12. 2017. u 10:02

Вучић: Ђилас и Шапић упропастили Београд

Foto: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da borba za Beograd neće biti jednostavna, za SNS će, kaže, biti teška, ali će biti ozbiljna opozicija svima koji su već jednom urušavali grad
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da borba za Beograd neće biti jednostavna, za SNS će, kaže, biti teška, ali će biti ozbiljna opozicija svima koji su već jednom urušavali grad.


„SNS će svakako biti ozbiljna opozicija vlasti Đilasa, Šapića i svih ostalih koji su već jednom urušavali grad. Neće ta borba biti jednostavna. Za nas će biti teška, a verovatno gubimo, ali nećemo dozvliuti da se rezultati rada ne vide i onda neka građani odluče", rekao je Vučić odgovarajući na pitanja novinara kako vidi pisanje jednog dnevnog lista da je "ključ za Beograd u Šapićevim rukama".


„Ako je tako, onda je vlast kod njih", kazao je Vučić.


On je podsetio da je Dragan Đilas ostavio ogromne dugove Beogradu.


Ocenio je da je Đilas svakako mnogo uspešniji i ozbiljniji i obrazovaniji od Šapića, koji je, kaže, tukao ljude za Đilasov račun, u Ralji, na primer.


Vučić je rekao da SNS neće dozvoliti da se rezultati rada aktuelne vlasti u Beogradu ne vide, pa neka na osnovu njih građani odluče.


PROČITAJTE I: Đilas ulazi u trku za Beograd?


VUČIĆ: ZAMISLITE KOLIKO JE JANKOVIĆ POPULARAN U MIONICI


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas, povodom najave Vuka Jeremića i Saše Jankovića da će bojkotovati lokalne izbore u pojedinim opštinama, rekao da oni na izbore u nekim mestima ne idu, jer tamo nemaju nikog.


„Zamislite koliko je Janković popularan u Mionici...Ne mogu nikog živog da nađu tamo", rekao je Vučić novinarima.


On se osvrnuo na izjave Jankovića i Jeremića da neće na lokalne izbore u pet opština jer je, kako navode, nasilna kampanja:


"A, nije nasilna u Beogradu?. Pa kažu, ''strašno je nasilna kampanja u Beogradu, ali će izdržati''“, primetio je Vučić.


PROČITAJTE I: Vučić: Jeremić pravi cirkus od ljudske tragedije


Ukazao je da oni ne mogu da nađu kandidate u Mionici, Kostolcu, Negotinu, Preševu.


„Tvrde da mi imamo većinu u Preševu, a mi ćemo se boriti za prelazak cenzusa. Srba nema u Preševu“, dodao je on.


Podsetio je da su neki od njih kandidate imali na lokalu u Kruševcu juče, a da je na izborima za članove Saveta Mesne zajednice SNS osvojio čak 98,5 odsto.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Beogradjanka

11.12.2017. 12:05

Novinari prave najveci problem u ovoj zamrsenoj politickoj situaciji namerno postavljaju pitanja Gos.Predsedniku Srbije-koji je predsednik svim gradjanima Srbije pitanaj koja on treba da odgova kao predsednik stanke SNS.I eto zabune(pa razmislham)ako predsednik hoce da razmislja i o meni onda ja moram da se uclanim u SNS jer u protivnom ja nemam predsednika,Toma je bio Toma ali brate barem je bio predsednik svima nama.

Београд

11.12.2017. 18:16

А ко је рушио куће у Сава Мали ?? Јел и ти био Шапић  ? Никада се више није зидало на дивље у Београду него од кад је СНС на власти.

pm

11.12.2017. 20:55

@Београд - Kako ko? Pa sam AV je izjavio da je to učinio, citiram: " totalni idiot",tako da je pitanje suvišno.

Деда Мика

12.12.2017. 18:50

А ко је упропастио Србију? Ко је угасио све државне институције на КиМ и предао их Арнаутима на управу? Ко распродаје обрадиво земљиште, изворе питке воде и руднике странцима? Ко допушта крупном криминалу да и даље пљачка државу? Ко пљачка пензионере и запослене? Ко дозвољава нарко дилерима да нам дрогирају децу? Ко...