VELIKA tragedija pogodila je porodicu našeg proslavljenog glumca Srđana Todorovića - njegov trogodišnji sin preminuo je u sredu uveče u porodičnom stanu na Vračaru.

Hitna pomoć je brzo došla na mesto događaja, ali reanimacija nije uspela. Posle smrti malog Dejana, obavljena je obdukcija koja je otkrila šta je uzrok smrti dečaka.

"Rezultati obdukcije potvrdili su da je smrt usledila posle prestanka rada srca. Rekli su da je reč o iznenandnoj smrti", kroz suze je potvrdila supruga glumca Ana Todorović.

"Mi smo agnostici, Dejan će biti kremiran u subotu u 16 časova", dodala je ona, a prenosi "Pink".

Pročitajte još - Supruga Srđana Todorovića o smrti sina: Pokušali smo da ga oživimo, butine su mu bile ljubičaste

Srđan Žika Todorović i njegova supruga Ana dobili su sina 4. maja 2014. godine. Žika i Ana su u braku već 10 godina, a ta ljubav počela je na Adi Bojani. Ubrzo su se venčali, a pre tri godine dobili su sina kome su dali ime Dejan.

Žika je nedavno izjavio da ga je uloga oca promenila.

- Život mi se okrenuo za 180 stepeni, sve je drugačije, nema više izlazaka, nema zezanja, odgovornost je mnogo veća. I pre nego što sam dobio sina sam prestao da izlazim, prosto u tim sam godinama da treba reći stop u jednom trenutku – rekao je Žika u jednom od intervjua.