Kamera odala ubicu: Sa 30 udaraca nožem ubila komšinicu!

Lj. TRIFUNOVIĆ

17. 04. 2017. u 07:54

Камера одала убицу: Са 30 удараца ножем убила комшиницу!

Osumnjičena Marina Savić / Žrtva Mirjana Kostić / Foto Fejsbuk

Detalji ubistva Mirjane Kostić iz Zaječara: Marina Savić tražila novac na zajam, pa kad ju je nesrećna žena odbila, razbesnela se i napala je. Snimile je makere komšije iz susedne zgrade

MARINA Savić (34), iz Zaječara, za koju se sumnja da je sa više od 30 udaraca nožem ubila komšinicu Mirjanu Kostić (49) u njenom stanu u ovdašnjem naselju Kraljevica, otkrivena je, nezvanično saznaju "Novosti", jer je jedan penzioner, iz susedne zgrade, instalirao kameru ispred ulaza, koja je zabeležila trenutke kada je osumnjičena ušla i izašla iz zgrade u kojoj je živela žrtva.

Nezvanično, motiv ubistva je koristoljublje. Po nepotvrđenim podacima, Kostićeva je nedavno prodala garsonjeru, kako bi školovala sina koji studira u Novom Sadu. To je ispričala Mariji Savić, koja ima privatnu firmu i navodno je poslovala s gubitkom.

Prošle srede, Savićeva je, navodno, došla kod Kostićeve i tražila joj novac na zajam. Ova joj je, međutim, odgovorila, da para nema, nakon čega je došlo do svađe. U jednom trenutku Marina je pobesnela, dohvatila nož i počela da ubada Mirjanu, tražeći da joj prizna gde drži novac.

Nesrećna žena je počela da zapomaže, ali je to Savićevu još više razbesnelo. Nezvanično, komšinici je zadala više udaraca nožem, nakon čega je pobegla s lica mesta. U tom trenutku je sa šporeta, na kojoj je Mirjana kuvala ručak, žar pao na tepih, a vatra se ubrzo proširila po celom stanu.

Mirjana, teško ranjena, nije uspela da pobegne. Vatra joj je zahvatila više od 80 odsto tela i nanela joj opekotine drugog i trećeg stepena, od kojih je, uprkos brzoj intervenciji vatrogasaca, preminula u zaječarskoj bolnici.

Međutim, nakon obdukcije, ustanovljeno je da je nesrećna žena bila mučena. Policija je odmah krenula u potragu, a uvidom u kameru penzionera iz susedne zgrade, primećena je Marina Savić, koju je policija ubrzo lišila slobode i, uz prijavu zbog sumnje da je počinila teško ubistvo, uhapsila je.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (9)

fantom

17.04.2017. 10:45

Nikad gore i više lopovštine. Nesrećna država i društvo u celini. A ovi na vlasti samo bi da zbrinu svoje guzice.........

Mex

18.04.2017. 06:07

@fantom - Pa zar nismo glasali nekidan ? Sta smo trazi lo to smo dobili, malo arapa malo mek kejna i guzice se obezbedile .

Presuda

17.04.2017. 10:46

Na kraju je dobila sta je htela, hranu i spavanje obezbedeno za narednih 10 tak godina!

Mex

18.04.2017. 06:01

@Presuda - Nee maloje to . Takvoj sirotinji treba dozivotno obezbediti cumez i dobrog Angira da je svakodnevno podseca na bockanje al bez milosti .

Noz, zar, slucajno

17.04.2017. 11:17

Posvadjali se slucajno, opljackala je slucajno i posle slucajnog uboda je morala jos 30 x jer eto ima i za to razloga ova vristala pa se zbunila a onda se igrom slucaja zario noz 30x pa onda se slucajno zapalila vatra jer je zar slucajno pao na tepih i tako eto nije kriva, sve slucajno.

Ivanka Kosovka

17.04.2017. 11:30

Doslo neko ludo vreme...Vise nisi migde siguran. Ibica i lopova sve je vise. Niko me ne moze ubediti da jr razlog " nemastina ". Ne. Ljudski um se izopačio. Potrebna edukacoja na sve strane. I filmovi koji se prikazuju su puni kriminala, ubistava, kidnapovanja..Jadna zena umrla je u najtezim mukama...

Bosko

17.04.2017. 11:52

Ali ako se pažljivo pročita ispada da je ona nije zapalila vec je žar slučajno ispao iz šporeta na pod i tako se zapalio ceo stan. Znači neko je već smislio kako je ova ubica samo povredila žrtvu, samo je malo bocnula a ovo sve posle je nesrećni slučaj, ispao žar iz šporeta. Tako da ova neće da odgovara za ubistvo već za nanošenje telesnih povreda. Još ako veštaci utvrde da su te povrede bile lakše evo ubice na slobodi. Kako se sve frizira. Užas. Poslovna žena. Jooooj Srbijo luda li si.