MILENA RADULOVIĆ SE OGLASILA NA INSTAGRAMU: Rešile smo da stanemo na put mračnom krugu zlostavljanja!

Novosti onlajn

16. 01. 2021. u 22:52

МИЛЕНА РАДУЛОВИЋ СЕ ОГЛАСИЛА НА ИНСТАГРАМУ: Решиле смо да станемо на пут мрачном кругу злостављања!

Foto: Printscreen/Jutjub

ČUVENI vlasnik škole glume večeras Miroslav Mika Aleksić je priveden u stanicu policije, a glumica Milena Radulović (26), kako sama kaže, imala je 17 godina kada ju je on silovao.

Glumica se sada oglasila na svom Instagram profilu:

- Posle teške unutrašnje borbe, neke hrabre devojke i ja rešile smo da stanemo na put mračnom krugu zlostavljanja. Nećemo odustati. Silovanje maloletnih lica i pedofilija nisu dopustive - napisala je Milena.

- Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se - rekla je Milena Radulović za Blic pa dodala:

- Grupa je imala dobre strane. Čitali smo jednu knjigu nedeljno, išli u pozorište, gledali filmove, bili smo kulturna, dobra deca. U grupi se propagirala religija, časovi su počinjali molitvom „Oče naš”, devojčice su dolazile u suknjama, dečaci u cipelama, kosa i nokti su morali biti uredni. Ali uvek je bilo strogo, surovo. On je bio veoma strog, a svi su govorili: „Pa, dobro, on jeste surov, ali takav je Mika, on ima svoje metode”. Postojala su jasna pravila - kaže ona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

dada

17.01.2021. 04:16

@Vladimir - Nece moze, kako kaže Šojitj. Ove devojke su odlucne i nece tako pustiti da idiot prodje sa dogovorom. Ovo je ozbiljan problem, pedofilija. Sad ce imati priliku da berberina uci glumi.

Pravda

17.01.2021. 10:09

Culi smo jednu stranu,a treba da se cuje i druga,Pustiti policiju da resi stvar ,ako je kriv za ono zasta je optuzen ZATVOR,ako se dokaze da je lazno optuzen osoba koja je tuzila opet ZATVOR.

Milica

17.01.2021. 16:48

Kako šta se čekalo? Jeste li vi zreli ljudi, znate li da su to deca a da je on jedan od najvećih autoriteta u nas? Znate li kako se društvo ponaša prema devojkama koje prijave autoritet? Daj odrastite već više! Pitajte neku svoju prijateljicu je li ikad bila silovana, ali da ima 30 i više godina. Pitajte muškarci svoje žene i ćerke, možda će samo provaliti iz njih ono sa čim žele u grob.

Natalia

19.01.2021. 02:16

@Milica - Napokon neko razuman! U potpunosti se slažem sa vama. Mislila sam da neću imati razloga, potrebe za upotrebu,možda, klišea, ali ne mogu da se izrazim drugačije :ovaj narod je potpuno izgubio svaki osećaj za druge i moć rasuđivanja 'zdravog razuma'! Šta se čekalo?! C c c.... Devojke, svaka čast, samo napred, ne zaboravite da NISTE SAME!!!