ČUVENI vlasnik škole glume večeras Miroslav Mika Aleksić je priveden u stanicu policije, a glumica Milena Radulović (26), kako sama kaže, imala je 17 godina kada ju je on silovao.

dada

17.01.2021. 04:16

@Vladimir - Nece moze, kako kaže Šojitj. Ove devojke su odlucne i nece tako pustiti da idiot prodje sa dogovorom. Ovo je ozbiljan problem, pedofilija. Sad ce imati priliku da berberina uci glumi.

Pravda

17.01.2021. 10:09

Culi smo jednu stranu,a treba da se cuje i druga,Pustiti policiju da resi stvar ,ako je kriv za ono zasta je optuzen ZATVOR,ako se dokaze da je lazno optuzen osoba koja je tuzila opet ZATVOR.

Milica

17.01.2021. 16:48

Kako šta se čekalo? Jeste li vi zreli ljudi, znate li da su to deca a da je on jedan od najvećih autoriteta u nas? Znate li kako se društvo ponaša prema devojkama koje prijave autoritet? Daj odrastite već više! Pitajte neku svoju prijateljicu je li ikad bila silovana, ali da ima 30 i više godina. Pitajte muškarci svoje žene i ćerke, možda će samo provaliti iz njih ono sa čim žele u grob.

Natalia

19.01.2021. 02:16

@Milica - Napokon neko razuman! U potpunosti se slažem sa vama. Mislila sam da neću imati razloga, potrebe za upotrebu,možda, klišea, ali ne mogu da se izrazim drugačije :ovaj narod je potpuno izgubio svaki osećaj za druge i moć rasuđivanja 'zdravog razuma'! Šta se čekalo?! C c c.... Devojke, svaka čast, samo napred, ne zaboravite da NISTE SAME!!!