STRAŠNA TRAGEDIJA PRVOG DANA NOVE GODINE: Muškarac poginuo, prignječio ga traktor!

V. Đ.

02. 01. 2021. u 10:53

MUŠKARAC V.P. (81), iz borskog sela Zlot, poginuo je prvog dana Nove godine kada se traktor, koji je starac vozio, prevrnuo, a on se našao prignječen ispod vozila.

СТРАШНА ТРАГЕДИЈА ПРВОГ ДАНА НОВЕ ГОДИНЕ: Мушкарац погинуо, пригњечио га трактор!

Foto: V.Đ.

- Moj otac je krenuo da dotera drva – priča nam njegova ćerka Jasmina.

– Čula sam jauk i istrčala iz kuće.

Ćerka je videla da je, nedaleko od kuće, njen otac prignječen ispod traktora.

Foto: V.Đ.

 

- Ne znam kako, ali traktor je krenuo unazad – kaže njegova ćerka. – Moj otac je izgubio kontrolu nad vozilom, koje se prevrnulo, a on završio pod njim. Preminuo je na licu mesta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OGLASILO SE TUŽILAŠTVO U ZAJEČARU O SMRTI BRATA OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE ILIĆ: Još nije stigao zapisnik o obdukciji tela