MINUT ĆUTANJA ZA ALEKSANDRA (16): Škola u Kruševcu neutešna posle smrti učenika

S. Babović

20. 10. 2021. u 15:15

MINUTOM ćutanja u obe smene biće odata poslednja počast prerano preminulom učeniku Aleksandru C. (16), saopšteno je iz Hemijsko-tehnološke škole u Kruševcu.

МИНУТ ЋУТАЊА ЗА АЛЕКСАНДРА (16): Школа у Крушевцу неутешна после смрти ученика

Foto: Društvene mreže

- Kako se nalazimo u izuzetno teškoj situaciji gde su sva okupljanja zabranjena, to i mi kao škola donosimo odluku da neće biti grupnog okupljanja na sahrani niti obeležavanja ustaljenih protokola.

U saopštenju koje potpisuje direktorka Verica Agatonović-Malinović, a kako su “Novosti” već objavile, navodi se da je đak bio u izolaciji od 12.oktobra zbog oca koji je kovid pozitivan, te od tada nije dolazio u školu.

- Nakon ove informacije škola nije dobila nijednu informaciju do 19.oktobra kada odeljenski starešina obavešta u 13,30 da je Aleksandar iznenada preminuo-navodi se u saopštenju Verice Agatonović-Malinović.

Informaciju da je od 16.oktobra pozitivan, potvrđuje i ZZJZ Kruševac.

Iz škole pozivaju sve učenike i zaposlene da pridržavaju svih propisanih mera.U međuvremenu, od Aleksandra C.(16), koji je pohađao drugi razred Hemijsko-tehnološke škole opraštaju se drugovi iz klupe, a Acino odeljenje 2/6 je u suzama. Tinejdžer je, kako su “Novosti” pisale preminuo juče ujutro u kućnoj izolaciji.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili