RODITELJI SAHRANILI JEDINICU: Doktorka Ivana (27) preminula na vratima bolnice, porodica nema od bola

J. D.

20. 10. 2021. u 09:49

IZGUBILI smo je za manje od nedelju dana. U utorak je ustanovljeno da je pozitivna na koronu, u nedelju je više nije bilo. Ne možemo da prihvatimo činjenicu da je nema, da nam se nikad više neće javiti ili uputiti lepu reč. A bila je uvek vesela i nasmejana, spremna da svakog uveseli i oraspoloži - sa suzama u očima pričaju komšije doktorke stomatologije Ivane Latovljev (27) iz Crepaje, koja je, nažalost, izgubila bitku sa kovidom.

РОДИТЕЉИ САХРАНИЛИ ЈЕДИНИЦУ: Докторка Ивана (27) преминула на вратима болнице, породица нема од бола

Porodična kuća Latovljevih / Ivana Latovljev - Foto D. Milovanović / Fejsbuk

Tuga je i u porodičnom domu Latovljevih u Crepaji, gde roditelji nemi od bola nisu mogli da izuste ni reč. Svoju mezimicu sahranili su ponedeljak i nisu želeli da pričaju o tužnom događaju koji ih je zadesio. Suze ne mogu da zaustave ni kolege iz Doma zdravlja u Kovačici koji su i dalje u šoku zbog tragične vesti. Ne mogu da prihvate činjenicu da Ivane više nema. Bila je, kako pričaju, jedra, zdrava i uvek nasmejana.

- Teško je sada pričati kako se zarazila. Znamo samo da je izgubila čulo mirisa i odmah je otišla da se testira. Test je u utorak bio pozitivan - priča jedan od Ivaninih prijateljica. - Bila je odmah posle toga u kućnoj izolaciji, imala je blage simptome nalik prehladi, koliko ja znam. U subotu joj je pozlilo, počela je da povraća, bila je kod lekara, javila se Hitnoj pomoći. U nedelju ujutro se ponovo javila rekavši da joj je opet loše, tada doktori nisu uspeli da joj izmere donji pritisak, pa su je odmah poslali u bolnicu.

Kolima Hitne pomoći iz Crepaje su, u nedelju, krenuli za Pančevo. Međutim, na putu do bolnice stanje joj se naglo pogoršalo, i pored napora lekara i reanimacije, nisu uspeli da je povrate. Preminula je na vratima bolnice. Pretpostavke su da je navodno neki tromb krenuo i da je on doveo do tragičnog ishoda, međutim porodica nije želela da komentariše navode. Nemi od bola, nisu mogli da govore o mogućim uzrocima koji su doveli do najgoreg ishoda.

RADILA KAO STOMATOLOG

IVANA Latovljev u roku je završila studije i ubrzo nakon diplomiranja zaposlila se u Domu zdravlja u Kovačici. Kolege za nju imaju samo reči hvale, ali i pacijenti koji je pamte kao vrlo prijatnu i ljupku osobu.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!