''DELFINI'' ZAPOČINJU NOKAUT FAZU: Srbija igra protiv uvek neugodnog domaćina

V.M.

23. 07. 2023. u 09:44 >> 09:02

U osmini finala svetskog prvenstva u vaterpolu od 11:30 gledaćemo obračun između Japana i Srbije.

ДЕЛФИНИ ЗАПОЧИЊУ НОКАУТ ФАЗУ: Србија игра против увек неугодног домаћина

FOTO: VSS/A. Krupanić

Naša reprezentacija je imala jako zanimljivu grupnu fazu. U prvom kolu smo glavnom favoritu Španiji pružili veoma dobar otpor, ali to je samo bilo dovoljno za pristojan poraz, 14:16. Nakon toga Srbija je rutinski odradila posao protiv Južne Afrike, 30:5.

U poslednje kolo ''delfini'' su ušli poravnati sa broju bodova sa Crnom Gorom i trebala im je pobeda kako bi zauzeli drugo mesti i dobili lakšeg protivnika u osmini finala.

Srbija je jako loše otvorila meč, gubila je sa 0:5, ali je uspela da se vrati i izbori sedmerce u kojima je bila preciznija što je značilo da smo zauzeli drugo mesto u grupi.

Sa druge strane, Japanci nisu imali sreće na žrebu i bili su u grupi sa Hrvatima i Mađarima koji su im bez većih problema naneli poraze, dok su pored ta dva neuspeha ostvarili trijumf nad Argentinom (20:9) koji im je bio dovoljan za plasman u osminu finala.

Domaćin prvenstva je mogao da dođe do drugog mesta i tako zakaže duel sa Crnom Gorom, ali u poslednjem kolu je poražen od Hrvata rezultatom 12:17.

Srbija nikada do sada nije izgubila od Japana, susreli su se sedam puta i ''delfini'' su sedam puta slavili. 

Obe reprezentacije vole da igraju mečeve sa puno golova na ovom takmičenju i verujemo da će to ponovo biti slučaj.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: +27,5 (kvota 1,85)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)