MARSELJ ISPUSTIO POBEDU U HAMBURGU: Ukrajinci pauzu u prvenstvu iskoristili da se pripreme za Evropu

O. M.

22. 02. 2024. u 11:19

OLIMPIK iz Marselja dočekuje ekipu Šahtjora u revanš utakmici plej-ofa za osminu finala. Prva utakmica pre sedam dana odigrana u Hamburgu završena je podelom plena 2:2.

МАРСЕЉ ИСПУСТИО ПОБЕДУ У ХАМБУРГУ: Украјинци паузу у првенству искористили да се припреме за Европу

Foto: Printskrin Youtube/ 360edition

Olimpik igra očajno poslednjih nedelja. Od poraza u Brajtonu sredinom decembra, u šestom kolu grupne faze Lige Evrope, zabeležili su samo dve pobede, a poslednju na Božić po Starom kalendaru kada su na jedvite jade eliminisali niželigaša Tijonvij u Kupu Francuske.

Marselj je dva puta bio u prednosti u Hamburgu. Postigli su gol u 64. minutu, ali su domaći četiri minuta kasnije izjednačili. Kada je Ilman Ndaje u 90. minutu pogodio mrežu i doveo Marselj u vođstvo, činilo se da je pobeda nadohvat ruke gostima, ali je Eginaldo izjednačio samo dva minuta kasnije.

Marselj je u poslednjem kolu Prve lige Francuske izgubio od Bresta sa 1:0. Remizirali su sa Mecom 1:1, izgubili od Liona 1:0. U poslednjih pet kola samo su Strazbur i Mec osvojili manje bodova u Ligi jedan, gde su poslednju pobedu igrači Olimpika zabeležili 17. decembra nad Klermonom.

Šahtjor je u Ligi šampiona završio na trećem mestu Grupe H. Porto i Barselona su bili bolji od Ukrajinaca, a iza njih je ostao samo Antverpen. Treće mesto donelo im je popravni u Ligi Evrope.

Šahtjor je u seriji prijateljskih utakmica nedavno remizirao sa Lehijom 1:1. Izgubili su od Veleža 3:2, od Hradeca 2:0 i pobedili Leh iz Poznanja 3:1. U domaćoj ligi Šahtjor je na četvrtom mestu sa tri boda manje od prvoplasiranog Krivbasa, ali ima i dve utakmice manje.

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 2,07)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije