MILAN I DALJE NIJE DAO GOL U LIGI ŠAMPIONA! Mbape i družina produžavaju mizeriju rosonera?

V.M.

07. 11. 2023. u 08:00

U pokušaju da zadrži nade o plasmanu u nokaut fazu Milan će dočekati ekipu PSŽ-a u okviru četvrtog kola grupne faze Lige šampiona. Meč se igra na čuvenom ''San Siru'' sa početkom od 21.00.

МИЛАН И ДАЉЕ НИЈЕ ДАО ГОЛ У ЛИГИ ШАМПИОНА! Мбапе и дружина продужавају мизерију росонера?

Foto Profimedia

Gosti iz nedelje u nedelju izgledaju sve bolje, Enrike polako pronalazi pobedničku formulu i u sjajnoj seriji od pet vezanih trijumfa u svim takmičenjima dolaze u Italiju da overe plasman u nokaut fazu.

PSŽ je na otvaranju najjačeg evropskog takmičenja dočekao Borusiju iz Dortmunda i predvođen Kilijanom Mbapeom slavio je sa 2:0, ali je nakon toga doživeo katastrofu na ''Sent džejms parku'' gde ga je Njukasl ubedljivo savladao rezultatom 4:1.

Ipak, nakon toga je odigrao možda i najbolji meč u sezoni kada je ubedljivo savladao Milan sa 3:0 na ''Parku prinčeva''. U glavnim ulogama bili su francuski reprezentativci Mbape i Zair Emeri koji postaju jedan od boljih tandema na svetu.

Parižani su ''dali gas'' i u Ligi 1 gde su na poslednjem susretu bili bolji od Monpeljea (3:0), ali i dalje zaostaju bod za vodećom Nicom.

Rival će im biti Milan koji u Ligi šampiona i dalje nije dao nijedan gol! U prvom kolu se propisno ispromašivao na ''San Siru'' protiv Njukasla, a zatim je u dosta tvrdoj utakmici podelio plen sa Borusijom, da bi nakon toga u pomenutom porazu izgledao inferiorno na ''Parku prinčeva''.

Gosti su prvi u grupi ''F'' sa šest sakupljenih bodova, dok je domaćin poslednji sa dva osvojena boda i morao bi da popravi napadačke probleme ako želi da ponovi uspeh iz prošle sezone kada je dogurao do polufinala u kojem ga je savladao večiti rival, Inter.

Na sve to, rosoneri su počeli da posrću i u Seriji A gde su za vikend poraženi od Udinezea pred svojim navijačima (0:1). Pre toga su remizirali sa Napolijem (2:2) uz poraz protiv Juvea (0:1), te su zbog toga su pali na treće mesto i zaostaju šest bodova za vodećim Interom.

U redovima domaćina neće biti Kimbpembea, Mendeša, Asensija i Rika, dok će sa druge strane izostati Benaser, Čukvueze i Pulišić.

Mislimo da je vreme da Milan konačno zatrese mrežu u Ligi šampiona, a ako na to dodamo sjajnu formu Parižana, verujemo u gol na obe strane.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave