PRŠTAĆE NA "LA ROMAREDI": Srbin izbegava drugi uzastopni poraz

N.P.

03. 10. 2022. u 12:52

FUDBALERI Saragose sastaju se sa Eibarom u okviru osmog kola španske Segunde.

ПРШТАЋЕ НА ЛА РОМАРЕДИ: Србин избегава други узастопни пораз

FOTO: EPA

Popularni "beli" su posle dve vezane pobede u prvenstvu izgubili na gostovanju Mirandesu (2:0). Ekipa Saragose, za koju nastupa bivši fudbaler Partizana i nekadašnji reprezentativac Srbije Radosav Raća Petrović, trenutno zauzima 17. mesto na tabeli sa osam osvojenih bodova.

Fudbaleri Eibara ulaze u susret nakon pobede na domaćem terenu protiv Rasing Santandera rezultatom 2:1. To je "oružarima" ukupno četvrti trijumf od početka sezone. Izabranici Gaiska Garitana se nalaze na šestoj poziciji u Segundi uz 13 sakupljenih bodova i sa ostvarenom gol-razlikom 12:8.


Domaćin je izgubio od gostiju u minulom međusobnom duelu između dva kluba sa 2:0. Saragosa je pre početka šampionata najavljivala povratak u Primeru, ali partije koja pruža u poslednje vreme svakako ne opravdavaju očekivanja navijača. Predlažemo da odigrate duplu šansu na "bele", jer očekujemo da neće napustiti teren pognute glave u večerašnjem dvoboju na svojoj "La Romaredi".


NAŠ PREDLOG: 1X (kvota 1,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)