"LJUBIČASTI" IZLAZE IZ KRIZE: Maribor - Tabor Sežana

N.P.

03. 09. 2022. u 11:43

AKTUELNI šampion sastaje se sa "crveno-crnima" u okviru 8. kola slovenačke Prve lige.

ЉУБИЧАСТИ ИЗЛАЗЕ ИЗ КРИЗЕ: Марибор - Табор Сежана

Profimedia

Maribor je jako loše ušao u novu sezonu, na prethodnih sedam utakmica u prvenstvu ima dve pobede, jedan remi i čak četiri poraza. U prošlom kolu "ljubičasti" su ostvarili važan trijumf na strani protiv Mure 1:0. Aktuelni šampion se trenutno nalazi na tek sedmoj poziciji na tabeli sa isto toliko bodova, dok današnji protivnik ima dva  manje na devetom mestu.


Ekipa Tabora je u prošlom kolu izgubila na domaćem terenu od Brava rezultatom 4:0. To je "crveno-crnima" ukupno treći kiks od starta šampionata. 


Domaćin je savladao večerašnjeg rivala na prethodnih pet međusobnih susreta između dva tima. Fudbaleri Maribora moraju da uđu u seriju pobeda kako bi se približili vrhu tabele, očekujemo da pred svojim navijačima na stadionu "Ljudski vrt" osvoje nova tri boda.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić