"KANARINCI" OVERAVAJU PROLAZ: Lilestrem - SJK

N.P.

28. 07. 2022. u 08:47

NORVEŽANI se sastaju sa klubom iz Sejnejokija u borbi za plasman u 3. kolo kvalifikacija za Ligu konferencija.

КАНАРИНЦИ ОВЕРАВАЈУ ПРОЛАЗ: Лилестрем - СЈК

Profimedia

Finci nisu imali sreće u prvom meču. Engleski internacionalac Džejk Džervis je promašio penal u 66. minutu susreta i samo dva minuta kasnije stigla je kazna od strane "kanarinaca" preko Vetlea Dragnesa čiji je gol odlučio pobednika duela.

Izabranici Joakina Gomeza su nakon toga uspeli da se oporave i vrate na pobednički kolosek, savladali su Lahti u gostima rezultatom 3:1. Norvežani su trenutno drugoplasirani tim u Elitserijen ligi, osvojili su 33 boda nakon 15 odigranih utakmica uz gol-razliku (29:14).

Lilestrem je svakako kvalitetniji sastav od SJK-a i očekujemo rutinsku pobedu domaćina, koji svakako ima ekipu za grupnu fazu Lige konferencija.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,32)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista

Rat u Ukrajini doveo je do toga da se Rusija, kada je o sportu reč, osim nekoliko izuzetaka, uglavnom "okrene sebi", jer na međunarodna takmičenja njeni sportisti uglavnom ne mogu zbog uvedenih sankcija. A to "okretanje sebi" predsednik Rusije Vladimir Putin iskoristio je da podseti svoje sunarodnike na važnost bavljenja sportom čak i kada nisu profesionalci. A iskoristio je i da nešto naredi - izvršnoj vlasti, koja je u Rusiji potčinjena predsedniku, jer tamo vlada predsednički sistem.

22. 04. 2024. u 16:13

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna