EVROPA NA ČAIRU: Nišlije pobedom do naredne faze!

N.P.

28. 07. 2022. u 08:20

"Meraklije" dočekuju malteškog predstavnika u revanš meču 2. kola Lige konferencija.

ЕВРОПА НА ЧАИРУ: Нишлије победом до наредне фазе!

FOTO: AP

Fudbaleri Radničkog su neplanirano odigrali nerešeno u prvom susretu u Gziri (2:2). Nišlije su uspele da izvuku remi u poslednjim minutima susreta golom francuskog internacionalca Make Gokua.

Trener srpskog predstavnika Tomislav Sivić je bio vrlo besan na svoje defanzivce koji su napravili dva nestvarna kiksa i dozvolili ostrvljanima da dođu na korak od senzacije.

"Iskusni vuk" je nagovestio da njegovi izabranici u revanšu na "Čairu" moraju ozbiljno da se pripreme kako ne bi dozvolili novo iznenađenje. Domaćin je pre utakmice u Evropi pružio snažan otpor vicešampionu Partizanu u prvenstvu Super lige Srbije i odigrao nerešeno kod kuće (3:3).

Nišlije još uvek imaju problem sa defanzivnom linijom koja nije kompletna, pogotovo što je levi bek Stojanović pojačao tim pre dva dana.

Foto: A. Ilić


Maltežani imaju pravo da se nadaju, odigrali su hrabro i otvoreno pred svojim navijačima i to krunisali sa dva gola. U revanšu u Nišu trener Daren Abdila će verovatno izvesti isti sastav kao pre nedelju dana na Malti.

Treba napomenuti da gostima još uvek nije počela Premijer liga u kojoj su prošle sezone osvojili 4. mesto sa 43 osvojena boda uz gol-razliku 46:38. Ostrvljani nemaju šta da izgube, gol u gostima se više ne računa, tako da kreću od nule. Domaćin jeste favorit pred svojim navijačima, ali to mora da dokaže na terenu. Sve sem pobede Radničkog biće veliko iznenađenje, mi smo uvereni u trijumf "Meraklija" tako da savetujemo da odigrate čistog keca.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,42) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)