PETAK JE DAN ZA "CVAJTU": Hansa - Verder

V.D.

10. 02. 2022. u 14:36

U 22. kolu Nemačke druge lige zeleni sa Vezera idu put Roštoka na gostovanje Hansi.

ПЕТАК ЈЕ ДАН ЗА ЦВАЈТУ: Ханса - Вердер

Foto: Profimedia

Nakon lošeg starta sezone, Verder je uspeo da konsoliduje svoje redove i sad deluje kao tim koji je spreman da se odmah vrati u Bundes ligu. U poslednjih osam kola ostvarili su sedam pobeda i time jasno stavili do znanja svojim rivalima, da se ne šale i da su im ambicije najveće.

Hansa je sa druge strane u veoma lošoj formi, jedna pobeda u prethodnih deset mečeva. Međusobni susret ove dve ekipe odigran jesenas dobio je Verder sa laganih 3 - 0. Hansa na domaćem terenu ne blista, u deset utakmica sakupili su svega devet bodova uz isto toliko postignutih golova. Sa druge strane Verder u gostima igra dobro, od mogućih trideset i tri oni su osvojili dvadeset bodova.

Pobedom u današnjem susretu fudbaleri Verdera imaju priliku da izbiju na čelo tabele. Verujemo da tu priliku neće propustiti.

Naš tip 2 (kvota 1,95)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!