ZID OD CVEĆA U CENTRU: Tradicionalna prolećna akcija u Zrenjaninu (FOTO)

B.Grujić

13. 05. 2021. u 19:47

"Čistoća svom gradu" je tradicionalna prolećna akcija gradskog javno komunalnog preduzeća "Ćistoća i zelenilo" u Zrenjaninu, u okviru koje se najpre ulepšava strogi centar, a kasnije.i ostali delovi grada.

ЗИД ОД ЦВЕЋА У ЦЕНТРУ: Традиционална пролећна акција у Зрењанину (ФОТО)

Foto: B.Grujić

Na centralnom trgu, u neposrednoj blizini Gradske kuće i pozorišta "Toša Jovanović"  postavljeni su cvetni zidovi, koji su novina u odnosu na.ukrasne dekoracije prethodnih godina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (2)

Zrenjaninac

15.05.2021. 00:29

Zamislite da se strancima daje više od 80 miliona evra, poklanja zemljište, dovlači voda za piće koju Zrenjaninci nemaju već 40 godine i pored završene Fabrike vode koju će platiti građana kroz višu cenu česmovače. Prljava tehnologija najveće gumare u Evropi će prema gradu i rezervatu ptica ispuštati otrove, formalin i čađ kojiće zagaditi i oranice naših paora. Naši građevinci ne mogu ni da primirišu ovom velikom gradilištu jer su na njemo za siću angažovani većinom štićenici kineskih zatvora. Srećom, uskoro stiže još jedan zagađivač sa najvećom farmom svinja. Ima se - u sve se ugrađuju. Izvinite nam što od svog naroda pravite budale. Još nam samo cvetni zidovi fale.