ŠTAB TEŠKU BITKU BIJE: U Gerontološkom centru u Šapcu zaraženo 124 korisnika i 20 zaposlenih

V.Mitrić

13. 01. 2021. u 12:41

BORBA za naše najstarije sugrađane ne prestaje. Nakon testiranja svih asimptomatskih osoba u Gerontološkom centru koje je sproveo Zavod za javno zdravlje Šabac ukupno je pozitivno 124 korisnika i 20 zaposlenih, rečeno je „Novostima“, posle sednice Štaba za vandredne situacije u Šapcu kojim predsedava gradonačelnik dr Aleksandar Pajić.

ШТАБ ТЕШКУ БИТКУ БИЈЕ: У Геронтолошком центру у Шапцу заражено 124 корисника и 20 запослених

Foto GU Šabac

Gradski Štab za vanredne situacije uputio je dodatno medicinsko osoblje koje će pružiti pomoć zaposlenima u Gerontološkom centru u borbi protiv kovida, a ujedno se nastavlja i kontinuirano snabdevanje centra zaštitnom medicinskom opremom.

Radni tim koji je angažovao štaba prati u kontinuitietu zdravstveno stanje korisnika i zaposlenih, kao i koordinaciju svih aktivnosti koje diktira aktuelna epidemiološka situacija.

Iz štaba apeluju da izveštavanje u vezi sa Gerontološkim centrom bude zasnovano isključivo na činjeničnom stanju i zvaničnim izveštajima relevantnih institucija.

-Zdravlje građana jeste najvažniji prioritet Grada Šapca i borimo se zajedno za njega -poručuju iz Štaba za vandredne situacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna