EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U SVILAJNCU: Danas znatno bolja situacija, registrovano pet novoobolelih osoba

Z.G.

06. 11. 2020. u 17:26

DOK je juče zabeležen rekord od 15 pozitivnih na Kovid 19 u 24 sata, danas je situacija znatno bolja, jer je u poslednja 24 sata registrovano 5 novoobolelih.

ЕПИДЕМИОЛОШКА СИТУАЦИЈА У СВИЛАЈНЦУ: Данас знатно боља ситуација, регистровано пет новооболелих особа

Svilajnac

Od početka epidemije do danas u ovoj opštini registrovana su 163 pacijenta, od kojih je 105 izlečeno, 11 na bolničkom lečenju, 37 u kućnoj izolaciji, a preminulo je 10 pacijenata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)