DODELJENE GODIŠNJE NAGRADE OPŠTINE SEČANJ (FOTO)

B.G.

03. 10. 2020. u 15:11

NA svečanoj sednici Skupštine opštine Sečanj, kojoj je pored mnogobrojnih gostiju prisustvovao i pukovnik Evgenije Anpilov zamenik izaslanika odbrane iz ambasade Ruske Federacije, predsednik Predrag Rađenović dodelio je nagrade najistaknutijim pojedincima i organizacijama za 2020. godinu.

ДОДЕЉЕНЕ ГОДИШЊЕ НАГРАДЕ ОПШТИНЕ СЕЧАЊ (ФОТО)

Foto: S.Mladonoski

Nagrade su dobili, Dragica Kokotović, iz Sečnja, diplomiranom inženjeru poljoprivrede, koja se više od dvadeset godina uspešno bavi poslovima zaštite bilja, Jelena Popara, profesor informatike i računarstva, tehnike i tehnologije u osnovnoj školi „Slavko Rodić" u mestu Krajišnik, Bojan Atlagić, master ekonomista iz Novog Sada, koji je rođen u Banatu i značajno je uticao da se realizuje decenijama zapostavljani plan potpune obnove dalekovoda od Torka do Sečnja i Jaše Tomić i da se rekonstruišu ulična mreža i ruinirane trafo stanice.

Foto: S.Mladonoski

Predrag Rađenović predaje povelju predstavnici Crvenog krsta Sečanj

Među nagrađenima u opštini Sečanj su i Đorđica Dalja, iz Sutjeske,  angažovan na poslovima održavanja i uređenja javnih površina u svom mestu, Branka Katić, gerontodomaćica iz Sečnja, kao i Antal Kiš član KUD-a "Dr Borislav Jankulov" iz mesta Jaša Tomić, kao i Respiratorna kovid ambulanta Doma zdravlja u Sečnju, Komesarijat za izbeglice i migracije i Crveni krst u Sečnju.

Foto: S.Mladonoski

Predrag Rađenović predaje povelju Dragici Kokotović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!