DEČIJA NEDELJA U SOKOBANJI: Prijem kod predsednika za najmlađe i najvažnije sugrađane

S. M. J.

04. 10. 2023. u 13:50

POVODOM Dečije nedelje predsednik Opštine Sokobanja Miodrag Nikolić organizovao je prijem za učenike OŠ "Mitropolit Mihailo" i predškolce Predškolske ustanove “Bucko“.

ДЕЧИЈА НЕДЕЉА У СОКОБАЊИ: Пријем код председника за најмлађе и најважније суграђане

Foto: Opština Sokobanja

Deca su još jednom pokazala da su vrlo zainteresovana za svoj grad, ali i za ustanovu koju pohađaju, prezentujući prvom čoveku opštine Sokobanja, na tradicionalnom prijemu, svoje želje za unapređenjem i nastave, ali i uslova rada.

-Deca su, kao i uvek, imala konstruktivne predloge, od kojih su mnogi već planirani i biće realizovani u naredna dva meseca, a nekei i tokom sledeće godine – kaže Miodrag Nikolić, predsednik opštine.

Nikolić je, sa svojim timom Milenaom Radenković Gaćeša, Oliverom Denić, Lelaom Mladenov i Sanjom Bogdanović organizovao prijem za najmlađe, podsetivši ih da je najvažnije da odrastu u dobre ljude.

-Savet deci je da dobro uče, da daju sve od sebe da budu dobri prijatelji, pomažu drugima kada su u mogućnosti, i da budu tolerantni prema svojim vršnjacima - kako bi jednog dana postali dobri ljudi i time učinili svet lepšim. Mi ćemo nastaviti da nagrađujemo najbolje učenike i motivišemo sve đake naše škole da vredno uče, trudimo se da i roditeljima olakšamo školovanje dece, a kroz razgovor sa decom i osluškujući njihove želje i potrebe trudićemo se i dalje da od Sokobanje kreiramo idealan ambijent za radosno odrastanje – rekao je Miodrag Nikolić.

U Sokobanji se povodom Dečije nedelje organiziju brojne aktivnosti. Za decu PU „Bucko“ i OŠ "Mitropolit Mihailo" i opštinski Kulturni centar poklonio im je predstave „Aska i vuk“ i „Kako je Nikola dobio brata“, a do kraja nedelje će biti u prilici da uživaju i u predstavi „Čarobno drvo”, kao i poetskom programu Vlaste Cenića, pesnika za decu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu