ZAJEDNO OBLIKUJU BUDUĆNOST LESKOVCA: Lokalna samouprava u službi privrede

I. M.

12. 06. 2023. u 15:27

GRADONAČELNIK Leskovca Goran Cvetanović održao je sastanak sa zainteresovanim privrednicima koji posluju u gradu na Veternici. „Otvorena vrata gradonačelnika“ postali su tradicija i održavaju se nekoliko puta godišnje.

ЗАЈЕДНО ОБЛИКУЈУ БУДУЋНОСТ ЛЕСКОВЦА: Локална самоуправа у служби привреде

foto: GU Leskovac

To je prilika da predstavnici lokalne samouprave i poslovnog sektora razmene informacije o svim pitanjima vezanim za funkcionisanje privrede. Na njima se, po pravilu, čuju problemi, sugestije, primedbe, ali i pohvale za mere koje se preduzimaju i utiču na poslovanje.

- U oblikovanju budućnosti Leskovca neophodno je učešće svih aktera razvoja. Zbog toga godinama unazad organizujemo ovakve sastanke. Oni su prilika da dođemo do informacija, sugestija i ideja koje će dodatno poboljšati poslovni ambijent, a da smo na pravom putu potvrđuje i to što smo po četvrti put dobili sertifikat o pozitivnom poslovnom okruženju – istakao je gradonačelnik Cvetanović.

Kao i ranije pojedini privrednici su ukazivali na izazove sa kojima se suočavaju i u neposrednom kontaktu sa nadležnima u gradskoj upravi razmatrali mogućnosti za unapređenje poslovanja.

Kako je naglašeno, u Leskovcu je u poslednjih deset godina otvoreno oko 10.000 novih radnih mesta, a samo u jednoj godini posao je dobilo više od 2.000 ljudi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?