REKONSTRUKCIJA KORZOA U SMEDEREVSKOJ PALANCI: Od države 20 miliona za uređenje glavne ulice

J. ILIĆ

22. 03. 2023. u 15:11

Opština Smederevska Palanka dobila je 20 miliona dinara od Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave za rekonstrukciju dela glavne ulice.

РЕКОНСТРУКЦИЈА КОРЗОА У СМЕДЕРЕВСКОЈ ПАЛАНЦИ: Од државе 20 милиона за уређење главне улице

SD Palanka

Projektom je predviđena rekonstrukcija ulice Prvog srpskog ustanka , od Trga kulture do ulice Svetog Save. Deo ulice koji je ovim projektom obuhvaćen je u dužini od 150 i širine oko 19 metara. Rekonstrukcijom ulice biće obuhvaćena zamena  zastora, elektro i vodovodne instalacije, obnova zelenila i zamena urbanog mobilijara, klupa, kandelabra, zidića za sedenje i zaštitnih  stubova.

- Kako je naša opština planskim aktima prepoznata kao turistička destinacija Srbije, rekonstrukcija ulice će doprineti razvoju turizma u našoj opštini. Ulica Prvog srpskog ustanka je za naše građane omiljeno šetalište, a ovim projektom Palanci ćemo vratiti stari sjaj i nastaviti tradiciju nekadašnjeg “korzoa”, izjavio je predsednik opštine, Nikola Vučen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

RUSI UPOZORAVAJU: Zapad hoće rušenje Vučića!

AMBASADOR Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko ocenio je danas da je poklapanje eskalacije situacije na Kosovu i Metohiji sa protestima u Beogradu „očigledan pritisak“ na srpsko rukovodstvo i da je „cilj Zapada promena politike Srbije“.

03. 06. 2023. u 15:03

Komentari (0)

SRBIJA JE PRVAK SVETA U BASKETU! Kakav pozdrav Amerikancima iz zemlje košarke - za istoriju!  (VIDEO)