SAJAM ZAPOŠLJAVANJA I PROFESIONALNE ORIJENTACIJE: Preko 250 slobodnih mesta za Borane

S. M. J.

29. 03. 2023. u 16:05

BORSKA filijala Nacionalne službe za zapošljavanje organizuje Sajam zapošljavanja i profesionalne orijentacije u četvrtak i petak, 30. i 31. marta.

САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА И ПРОФЕСИОНАЛНЕ ОРИЈЕНТАЦИЈЕ: Преко 250 слободних места за Боране

Informacije o poslovima preko NSZ / Foto N. Fifić

U gornjoj galeriji Ustanove Sportski centar „Bobana Momčilović Veličković“ u Boru poslednja dva dana marta na Sajmu zapošljavanja u ovom gradu biće ponuđeno preko 250 slobodnih radnih mesta za različite profile zanimanja i stepene kvalifikacija.

Očekuje se učešće oko 20 poslodavaca koji potražuju radnike za zanimanja iz oblasti rudarstva, metalurgije, saobraćaja, mašinstva, elektrotehnike, građevine, bezbednosti i zdravlja na radu, ali i ugostiteljstva, trgovine, ekonomije, prava i administracije i drugih oblasti.

Drugog dana Sajma, 31. marta biće održan i Sajam profesionalne orijentacije na kojem se očekuje se učešće desetak srednjih škola i visokoškolskih ustanova, pre svega sa područja borskog okruga, koje će prezentovati svoje smerove, obrazovne profile i nastavne programe.

-Pozivamo učenike osnovnih i srednjih škola da dođu na sajam profesionalne orijentacije kako bi dobili relevantne informacije o mreži obrazovnih ustanova u regionu i njihovoj ponudi, kao i pomoć u pravilnom izboru zanimanja – poručuju u NSZ, filijala Bor.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!